Hoppa till innehåll

Social Media Week lär dig allt du behöver veta om sociala medier

2013/02/19

Igår kickade Social Media Week (SMW) igång på 10 platser runtom i världen, nämligen Hamburg, Köpenhamn, Lagos, Miami, Milano, New York, Paris, Singapore, Tokyo och Washington DC. Under en hel vecka kommer över 500 föreläsningar, paneldiskussioner och andra evenemang att hållas med syftet att diskutera och fördjupa förståelsen för den roll som sociala medier spelar i dagens samhälle. Sessionerna innehåller alltifrån grundläggande Så här gör du-föreläsningar till djupare diskussioner om hur människan och samhället påverkas av de nya digitala verktygen.

Det är femte året i rad som det numera världsomspännande eventet äger rum. Från att ha börjat som en mindre konferens i New York 2009 har Social Media Week utvecklats till en global företeelse som arrangeras två gånger per år, i februari och september. Temat för det nu pågående eventet är ”Open and Connected: Principles For a Collaborative World”.

För den som inte har möjlighet att delta på plats så erbjuds fantastiska möjligheter att delta online, både via Twitter och Facebook men också genom att stora delar av konferensen livesänds. Länkar till alla livesändningar hittar du på socialmediaweek.org/live

Några utvalda programpunkter:

 

Men det finns mer, mycket, mycket mer… Har du spanat in något spännande i programmet? Tipsa mig gärna med en kommentar nedan eller genom att pinga mig på twitter!

Det här är bloggpost 028 i #Blogg100 – en utmaning att skriva ett inlägg om dagen, 100 dagar i rad.

From → bloggutmaning

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: