Hoppa till innehåll

Nu satsar jag på #Blogg100x istället

2015/05/02

September 13, 2013 at 09:58PM

Nej, det är bara att inse. Det gick inte. Årets satsning på #blogg100 föll inte ut som jag tänkt mig. Den här våren har jag helt enkelt inte haft möjlighet att blogga varje dag, 100 dagar i rad. Det handlar om prioriteringar och andra saker har helt enkelt varit viktigare. Precis som Jocke konstaterar i blogginlägget Jag ger upp #blogg100 – för den här gången:

Jag har ju bestämt mig för att när det uppstår konflikt mellan viktigt men inte bråttom och bråttom men inte viktigt så ska jag prioritera det första. På alla plan finns det just nu saker som är viktigare än att ro #blogg100 i mål.

Men samtidigt vill jag inte att det ska dröja ännu ett år innan jag bloggar nästa gång. En av anledningarna till att jag valde att delta i bloggutmaningen i år är att jag vill skapa en kontinuitet i mitt bloggande. För precis som jag skrev när jag gick i mål med #Blogg100 för två år sedan tycker jag att det är otroligt utvecklande att blogga. Att avsluta dagen med att tänka, reflektera och formulera mina tankar i ett blogginlägg är ett sätt för mig att sätta saker och ting i perspektiv, vilket ger ett fantastiskt mervärde till mitt liv som jag inte vill gå miste om.

Så istället för att ge upp #blogg100-utmaningen helt och hållet så har jag bestämt mig för att satsa på #blogg100x. Istället för att att blogga 100 dagar i rad så blir årets utmaning att blogga 100 gånger. Minst 100 blogginlägg ska jag kunna räkna till när året är slut. Gärna fler – men inte färre.

Foto: September 13, 2013 at 09:58PM av Arya Ziai (CC BY 2.0)

Det här är bloggpost 44 i #Blogg100 – en utmaning att skriva ett inlägg om dagen, 100 dagar i rad. Det är också min sista bloggpost i #Blogg100 för i år. Från och med idag satsar jag istället på #Blogg100x – en utmaning att skriva 100 inlägg under 2015.

From → bloggutmaning

6 kommentarer
 1. Tycker att du har tagit ett bra beslut om det nu inte fungerar.
  Men får jag föreslå att du väljer en annan tagg, som inte innehåller #blogg100.
  Blir lite fel när man söker på hashtaggen och även dina inlägg kommer upp…
  Varför inte #100inlägg eller #100blogginlägg eller #100blogg 🙂

  • Tack för kommentar! Taggen #blogg100x borde inte krocka med #blogg100. Just dagens inlägg har jag taggat med både #blogg100 och #blogg100x så den dyker så klart upp när man söker. I vilken kanal upplever du att det blir ett problem?

   • PÅ Twitter speciellt då Twitter tolkar de första tecknen lika. Varför inte fortsätta under #bloggswe istället där alla som vill kan delta. Det finns ju både grupp och tagg för det…

   • Just Twitter borde inte vara ett problem. Söker du på #blogg100 där kommer du inte få några träffar på #blogg100x – förutsatt att du har med # i sökningen. Det är ju det som är så finurligt med fyrkantsmärkningen!

    Jag planerar inte heller att dela mina blogginlägg med taggen #blogg100x framöver, så jag tror inte att jag kommer skapa några problem. Tanken är att jag ska ha taggen på mina bloggposter – för att kunna hålla räkningen.

    Ska vi säga sisom så att om min taggning skapar problem framöver – så kan vi ta upp diskussionen igen. Men om inte så kan vi väl låta saken bero?

   • Kan ju alltid spärra taggen om den blir till besvär 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: