Hoppa till innehåll

Uppladding inför Webbdagarna Stockholm 2013

2013/03/05

webbdagarna

I morgon är det dags! Då drar årets upplaga av Webbdagarna Stockholm igång och som vanligt är det många spännande talare på programmet. Tyvärr kommer jag inte själv att kunna delta på plats men ska så gott det är möjligt försöka följa med i livesändningen och twitterflödet.

Precis som tidigare år så är det Falkevik & Danehav-gänget som kommer att sköta livesändningen men i år har de ställts inför lite extra utmaningar, något de berättar om i bloggposten Presentationer via VGA till din livesändning. En teknik som jag för övrigt tror att Richard Gatarski & co på WestreamU också använder sig av.

Men om du liksom jag inte kan vänta till imorgon så vill jag tipsa om Studio Webbdagarna där du kan få en liten försmak av några av frågorna som kommer att diskuteras de kommande dagarna. Första avsnittet har jag bäddat in nedan, övriga avsnitt hittar du på Internetworld Play. Och vill du veta lite mer om tankarna kring Studio Webbdagarna och hur man på ett enkelt sätt fixar till en snygg studiofond så spana in blogginlägget Agendasättande studioformat – Studio Webbdagarna.

Det här är bloggpost 042 i #Blogg100 – en utmaning att skriva ett inlägg om dagen, 100 dagar i rad.

From → bloggutmaning

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: