Skip to content

Premiär för talkshowen Jävla skitsystem! live

2013/02/22

I onsdags skrev jag ett inlägg om när interaktionsdesignen fallerar som handlade om ett inte alltför angenämt möte med en parkeringsautomat på jobbet för ett tag sedan. I samband med att jag kvittrade ut detta inlägg på Twitter så pingade jag Jonas Söderström som jag vet är intresserad av den här typen av frågor:

Föga visste jag att Jonas tillsammans med Richard Gatarski just då var i full planering inför betasändingen av sin nya talkshow Jävla skitsystem! live som gick av stapeln tidigare idag och att mitt pingande skulle leda till att mitt blogginlägg togs upp i denna premiärsändning!

Så här skriver Jonas och Richard själva om programmet:

En talkshow om hur en usel digital miljö stressar oss på jobbet – och hur vi kan ta tillbaka kontrollen. Baserad på succéboken Jävla Skitsystem! Dina värdar är författaren Jonas Söderström och provocateuren Richard Gatarski.

Så med två mobiltelefoner i högsta hugg var det med ivrig förväntan som jag surfade in på livesändningen med den ena telefonen och twitterflödet med den andra på vägen hem från jobbet tidigare idag. Och jag älskart! Jonas och Richard håller ett puttrigt samtal i WestreamU:s nya studio på Skeppsbrokajen. Jonas erfarenhet från många år som användbarhetsexpert och Richards genuina intresse utgör en bra mix för detta intressanta ämne och jag för min del ser fram emot nästa sändning!

Det här är bloggpost 031 i #Blogg100 – en utmaning att skriva ett inlägg om dagen, 100 dagar i rad.

From → bloggutmaning

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: